Cecilie Sandvik

Cecilie Sandvik er oppvokst på Fjøsanger, et steinkast unna Kronstad. Hun har kjent området siden hun var liten og ser på det som et privilegium å kunne få jobbe i et område som hun kjenner så godt og som hun elsker å selge i! Hun har erfaring fra både Kaland & Partners avd. Vestkanten og HOME Eiendomsmegler, og har nå blitt en del av drømmelaget til nye Eie Kronstad

Du skal lete lenge etter en person som er så engasjert. Cecilie har sterkt fokus på å være synlig for kundene sine slik at de føler seg godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Å selge menneskers største verdier er noe hun har stor respekt for. Kombinasjonen av hennes faglige styrke, omsorgsfullhet og ansvar i jobben gjør henne til en megler du virkelig kan være trygg på.

"Det beste med å være eiendomsmegler er følelsen jeg får etter jeg har solgt en bolig hvor både kjøper og selger er fornøyd, og veien mot målet har vært gjennomtenkt og godt utført."

På fritiden elsker hun å være med venner, familie og kjæresten. I tillegg liker hun spinning, Zumba og gode turer i verdens vakreste by, Bergen!

Kontakt Cecilie Sandvik